tiistai 7. elokuuta 2012

Reseptikortti Vaihto # 1 / Täynnä!!!

Hippulahei ja heikun keikun!

Tuola vuoratukses vielä hetken kiertelin ja muistelin....sitte aattelin ettei sitä ny kaikkia kivoja juttuja trenkää heivata menemähä. Jatketahan näitä reseptikortti vaihtoja ja alootetahan muka niinku uurestansa, ei muistella mitä kukin on eheroottanu elementiiksi....niinku aikaasemmin.

Reseptikorttivaihto on jo muutaman päivän kummitellut ajatuksissani, siispä tuumasta toimeen.
Hyppää vaihtoon mukaan.

Jokainen osallistuja saa sanoa yhden ehdotuksen jonka haluaa korteissa olevan. Kortti tehdään 4x4 tuumaisena..sopii ehdotukset paremmin. Kaikkien kuuden osallistujan ehdotukset pitää olla sinunkin tekemässä kortissa...muuten aihe vapaa.
Kun osallistujat ja ehdotukset valmiit...arvon kenelle kukin osallistuja lähettää oman korttinsa. Parisen viikkoa saa kortteja tehdä, siitä kun saa osoitteen.
Ilmoittautuminen alkaa nyt, Sähköpostiini otsikolla Reseptikortti vaihto # 1. Laita osoitetietojen lisäksi ehdotus, minkä elementin haluat korteissa olevan.....jos monta samaa, esim. perhosta, sitten laitetaan monta perhosta....Vain viisi ensimmäistä mukaan...ilmoittaudu pikimmiten.

Kattotahan ny tulooko muita ku minä :D  Jos sulla ei oo blogia nii voit osallistua...eihän täs oikiastaan mitään blogia tarvita. Kortteellahan vaan ja lähetetään aikaansaannokset toiselle osallistujalle.

Mukana reseptis:

1. Leila, KEIJU
2. Sirkkis, ENKELI
3. Eija, PITSI
4. Ulla, YKSI RUUSU
5. Vasi, TEIPPIÄ
6. Misu, KUKKA


Wau miten nopsaa taas täyttyi tämä resepti vaihtoni!! Laitan sähköpostia sitten kun olen arponut kenelle kukin korttinsa lähettää.

Ja voi kuinka mahtavia elementtejä ...aika haastavan näköönen kokonaisuus mutta varmasti hienoja kortteja syntyy....nyt matskujen kimppuun. Täysillä sataa ja ukkoonenki jyrähtelöö.

Luuraappas tännekki.....muston tullu ny oikeen tiatokonefriikki ku mosaan jo nuata blogiaki teherä...no, en ny aivan itte mutta melekee..


Haasteblogin nappi
9 kommenttia:

 1. En ole kyllä koskaan ollut tällaisessa pyörityksessä, mutta yllytyshullu kun olen, niin mukaan vaan:)jos huolitaan! Laitan huomenna e-mailia, jos sopii?

  VastaaPoista
 2. Huolitaan, tottakai!!! Ihanaa kun tuloo uusiaki reseptilääsiä mukaha, jihuu!!
  Laita sitte e-mailia!!

  VastaaPoista
 3. :) Täältä tulee toinen osanottaja! Mukava taas, pitkästä aikaa, osallistua vaihtopuuhiin. Sähköpostia tupsahtaa kohtapuoleen.

  VastaaPoista
 4. Miekin voisin lähtä mukaan... :)

  VastaaPoista
 5. Voi miten mukava haaste. Sain tänään voittoni postissa ja se olikin huikaiseva. Kiitos Leila. Tarvitsin korttisi piristämään ja antamaan voimia blogittamiselle yleensä. Vuodatus vei kaikki kuvani ja yritän paikata, mitä paikattavissa on - hitaasti mutta varmasti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kun mukavaa kun palkinto tuli näin nopsaa perille!! Nyt sitten käyttämään ja kuluttamaan palkintoa.

   Poista
 6. Heippa Leila! Kun olen noviisi tällaisissa haasteissa, niin julkaistaanko saatu kortti omassa blogissa ja omaa korttia ei julkaista? Kysyy: epätietoinen;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä ainakin julkaisen molemmat kortit omassa blogissa...sitten tietenkin vasta kun saaja on korttinsa saanut.
   Kivaa vaihtoa...just laitoin oman korttini postiin.

   Poista

Leilamumma kiittää ja niiaa kommentistas!