lauantai 28. heinäkuuta 2012

Leila-mumma haastaa heinäkuulla / Vielä kerkiät joukkoho!!

Oikeen mua naurattaa ku kaikkia mieleen juolahtaa. Tehdään Joulukortti mutta kesäinen sellainen. Sehän voi olla kesänväreissä, kesäisellä aiheella esim. kukkia tms..... mutta jotakin joulukorttimaista täytyy korttiin laittaa. Kortin koko on vapaa.

Mukaan vaan ennenkun ilimat tuasta oikeen lämpenee. Meillä tällä hetkellä sataa ja +13 lämmintä. Joo villasukat on jalaas ...

En ehtinyt vielä itse tehdä korttia kun idis piti heti laittaa tuleentumaan, mutta kohta alakaan hommiin.

Nyt vaan joulukorttimatskut esille ja värkkäämään...erestänsä sitte löytää cheeky

Sanotaan ny että heinäkuun viimeiseen päivään on aikaa. Sitten ehtoolla suoritan arvonnan ja askartelupalkinto on luvassa jollekin onnekkaalle. Yksi kortti yksi arpa, kaksi korttia kaksi arpaa...Jos sinulla ei ole blogia niin voit laittaa kuvan kortistasi sähköpostiini niin laitan sitten korttisi mukaan haasteeseen ja arvontaan.

Kai säki ny yhyren joulukortin kerkiät teköhö...ei nii kiirusta saa ollakkaa laugh

Ja tähän postaukseen.

Edit: No eihän siinä kauan nokka tuhissut...tälläisen Joulukortin tein ja tietenkin perhostunnelmissa. Taitaapi tulla muitakin...tip tap..ja toinen
Tämän napin saa ottaa mukahansa


Tällä napilla pääsöö mun blokihi:


Koittakaa ny vaan rustata niitä joulukorttia, kesäki tuntuu palio mukavammalta :D
Moon pari päivää työmaalla. Oikein ihanan lämpöösiä päiviä teille kaikille mun uures blogis viihtyviille !

Edit: Mä nostan tätä ylemmäs jos joku viälä innostuu rustaamaha korttia...ny mullon monta vapaapäivää ja meinaan ittekki teherä muutaman kortin, tiärä sitte minkälaasia tuloo...


26 kommenttia:

 1. Vähä mua jänskättää tulooko yhtään osallistujaa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No yksi on jo valmiina :) Kun nyt keksin, minne sen linkitän, niin sitten näet!
   Onnea uudelle blogillesi:))

   Poista
  2. Tämähän on hauska haaste. Täytyypi katsoa, ehtisikö osallistua siihen vielä. Haasteesta tulee mieleen ensimmäinen kesä vauvan kanssa kolmetoista vuotta sitten. Hän oli syntynyt marraskuun lopussa, joten pian kotiutumisen jälkeen kuulin radiosta tulleita joululauluja ja rupesin hoilottelemaan niitä itsekin. Niinpä ne jäivät päähäni ja viihdyttelin yli puolivuotiasta seuraavana kesänä laulamalla: "Soitapa rumpua, rummuttele, kyllä me tontut tanssitaan..."

   Poista
  3. En malttanut olla tekemättä joulukorttia, joten valmista tuli! Sen voi käydä katsomassa blogissani.

   Poista
 2. Vai joulukortteja heinäkuulla. En mie vaan tierä... Sinulla on kyllä tosi kaunis, tuo kortti. Minä vihdoin viimein sain aikaiseksi ne leskiäidin tyttäret, vaan taisi jo haaste vaihtua.

  http://www.einontytar.vuodatus.net on mun blogi, jossa eniten vietän aikaa, mutta onhan minulla noit muitakin.

  VastaaPoista
 3. Tervetulo tänne puolelle.En kyllä kykene kortteilemaan kuin dikinä mutta katsotaan saanko aikaseksi.Hyvinhän tämä kanavan vaihto sulla sujuu ja kun on hyvä opettaja.Mukavaa henäkuuta, meillä paistaa välillä aurinko ja välillä pilveilee.

  VastaaPoista
 4. Jippjee, nyt voipi siis onnistua kommentointikin, kun tuonne vuodatukseen ei, ei sitten millään. Tää plokkeri on hyvä, sanonmä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ainiin ja vielä sitä notta tein vähä säätöjä tuolla ja ny pääsöö kaikki kommentoomahan eikä kenenkää tartte toristaa nottei oo ropotti ;)

   Poista
 5. Ei oo Aino haaste vaihtunu...leskiäireen tyttäriin saa ja pitääki osallistua...syyskuuhun asti :D

  VastaaPoista
 6. Nii se vaan o...ei sitä pärijääs iliman tuan flikan auttamisia...moon viälä niin taitamatoon. Isoo kiitos taas Annelle ku jeleppasiit :D

  VastaaPoista
 7. Nii ja Raijalle sanoisin että tee vaan diginä...se sopii mainiosti myäskin.

  VastaaPoista
 8. Moro ! Hauska aihe tuo kesäinen joulukortti. Kyl mä sellaisii vielä teen, mutta nyt ei ees tosiaan pääse tonne blogiinkaan. Voisin minäkin joskus vaihtaa bloggeriin, kunhan joku nuorisosta ennättäs opastaa, sillä en tosiaankaan ite osaa. Sun opettajas on kyllä maailman huippuluokkaa. Ihme tyttö, kun osaa mitä vaan, mutta äiteensä on tullu.Hauskaa heinäkuuta ja palaillaan asiaan !

  VastaaPoista
 9. Oho, Leila sää oot nyt täälläkin! Kiva! Tää on ihan helppoo - melkeen kun lumenluonti :)
  Vai joulukorttia kesäsenä? Tarviipa harkita, jos vaikka jotain sais aikaan, eihän sitä koskaan tiiä.

  VastaaPoista
 10. Sinua ei ainakaa voi syyttää hitaudesta :D
  Kivoja kortteja !

  Voi sinua hassua... ei niitä arvontoja nyt niin usein tule :))

  VastaaPoista
 11. Tänne sen kesäjoulukortin nyt linkitän. Heti menee pää pyörälle, kun käytännöt muuttuu;) Iloa tähän päivään Leila mumma!

  VastaaPoista
 12. Täällä dikeily koska vuodatus ei edelleenkäänn näytä kuviani.
  Kiitos haasteesta..piristi kivasti.

  VastaaPoista
 13. Eilen jo kävin toivottelemas sua tervettulleeks tänne plokkerii mut jostai syyst masiina haluski lähettää sen viestin nettitaivaasse. Sain jo yhen kortin valmiiks, käys kurkkaamas se on sekä vuodatukses johon tää linkki on ja sit plokkeris kotilaiskankortit.blogspot.com

  VastaaPoista
 14. Voi vitsit ku hieno idea! Me nyt muutenkin yritetään vääntää joulukortteja koko vuosi, mutta kesäisä joulukortti...pitää pistää mietintään...

  VastaaPoista
 15. Moikka moi, ihanan haasteen olet keksinyt. Olet näköjään loikannut blogspottiin. Harkitsen itsekkin siirtymistä tänne kunhan lomareissulta kotiudun..

  VastaaPoista
 16. Kiitos Ansulle, Tintille ja Eijalle !! Mukaan vaan..jouluisiin tunnelmiin ja kesä maistuuuuuuu

  VastaaPoista
 17. Enpä saa minäkään leskiäidin vaalea tytär korttia millään vuodatuksen kommentteihin..:( Oon ainakin 10 kertaa yrittänyt...Siellä se blogissani on...
  Onnea uudelle hienolle blogillesi !

  VastaaPoista
 18. Kiitos Anemone ja arpalappu on tuossa valmiina....tai siis kaksi kun olet tehnyt molemmat tyttäret. Kohta se loppuu vuodatuksessa hyppääminen ja siirryn kokonaan tänne.

  VastaaPoista
 19. On se vähä ny tympiää ku vuoratus ei toimi ja ne jokka sielä teköö kortteja ei voi osallistua ku eivät saa kuvia eikä kirijootusta sivuullensa. Toivotahan ny notta se vuaratuski viälä herää henkihi...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ..nii ja voithan sä lähettää korttis mun sähköpostihin ..laitan sen sitte tänne mun sivuulle, joo kokeeleppa vaan niin onnistuu.

   Poista
 20. Tässäpä yks heinäkuulla tehty joulukorrtti mukkaan haasteeseen. Ei nyt niin hirviän kesänen tästä tullu, mutta katotaan kelepaako mukkaan ;)

  VastaaPoista
 21. Vielä ehtiis joulukortteja rustata, muutama päivä aikaa....tuu ny vaan äläkä sielä mieti muuta :D

  VastaaPoista

Leilamumma kiittää ja niiaa kommentistas!