maanantai 23. heinäkuuta 2012

Lämmikkeheksi sukkia ja korttikin tupsahti !

Kyllon nii kylymää notta sisälläki paleloo, no ei ny sentäs. Päiväkaffit rönättiin kuitenkin terassilla, nythän on kesä ja heinäkuun helteet :D Sanon vaan että kevyttoppatakki ei ollu yhtään liikaa... eikä kaffiis ollu mitään moittimista.

Tikkusiin yhyret villasukat koska moon ny pitäny koko kesänki villasukkia...tiärä sitte piränkö koko kesän vai lämpenöökö yhtää ilimat.

Tällääset siniset Polkat sain tikuttua


Sitte mä kortteelinki aikani kuluksi ja tämän kortin mä tuikkaan Ainon mukavaan haasteehi. Aiheena on olennaisen äärellä.

Nymmä toivottelen oikeen mukavaa ja lämpenevää viikkua kaikiille jokka luuraa mun sivuja. Kiitos vaan että käyt kurkkaamassa. Ja oikeen mukavia unia myöskin, kellohan on jo nii palio että "vanhat ihimiset" menöö pian maata :D

4 kommenttia:

 1. No tämä täällä on jo herännyt ja lukenut Aamulehden.Kyllä vain näyttää harmaalta muttei sentäs sada.Koriat villasukat.Mulla on sisko joka laittaa lahjaksi sukkia ettei tarvi itse kutoa.
  Hieno on myös korttisi.
  Toivotaan aurinkoa ja pärjäillään.

  VastaaPoista
 2. Kerrassaan ihastuttava kortti ja sukatkin on hienot. Kiitos, kun vastasit haasteeseen..

  VastaaPoista
 3. Kiitti Raija!!
  Joo, herätty on täälläki jo "ennen sian pie....ää" :D
  Kahveet rönätty, leheret lujettu ja pikkuusen siivottuki...paapee koiran kans lenkillä. Siitä se päivä taas lähtöö käyntihi ja huomenna töihin..

  VastaaPoista

Leilamumma kiittää ja niiaa kommentistas!