lauantai 11. toukokuuta 2013

Reseptikortti Vaihto # 5 / TÄYNNÄ!!!!

Eilisen kauniin aurinkopäivän jälkeen ei tee mieli ulos vaikka siellä olis vaikka kuinka paljon tekemistä. Sataa nimittäin kaatamalla. Otetaanpa pitkästä aikaa reseptivaihto!! On tekemistä sulle ja mulle:)
 Hommahan meni näin: Jokainen osallistuja saa sanoa yhden asian jonka haluaa korteissa olevan. Jos monta samaa sattuisi tulemaan niin laitetaan sitten samat jutut. Kaikissa kuudessa kortissa tulee olla kaikkien kuuden ehdottama elementti ja korttihan tehdään 4x4 tuumaisena.

Otan viisi ensimmäistä mukaan itseni lisäksi. Laita osoitetiedot ja ehdotus minkä elementin haluat korteissa olevan sähköpostiini otsikolla Reseptikortti Vaihto 5.  Kun osallistujat koossa laitan sähköpostia kenelle kukin korttinsa lähettää. Pari viikkoa on tekoaikaa siitä kun saat osoitteen. Ihanaa jos tuut mukaan.

 Mukana reseptissä:

1. Leila, kukkia
2. Sanna, sammakko
3. Maca, ikkuna
4. Kotilaiska, sammakko
5. Ulla, hattu
6. Marjatta, pilvet

.....kylläpäs tulikin mainio resepti....materiaaleja voi jo etsiä jos haluaa. Ja huomasitte kai että kaksi samaakin juttua on mukana, taitaa olla eka kerta reseptivaihdon yhteydessä...mutta kaksi sammakkoa laitetaan hyppimään kortteihimme:) Vietetään oikein ihana ja ikimuistoinen Äitienpäivä. Laitan kaikille sähköpostia kunhan ennätän. Hei hetkeksi.


7 kommenttia:

 1. Mä en kestä tommoisia tukkakuvia! Olen niin kade!!! Entisestäänkin vähäiset hiukset vaan tuntuvat harvenevan.
  No, reseptikorttivaihtoon kuitenkin ilmoittaudun s-postilla :)

  VastaaPoista
 2. Täälläkin sataa välilä ihan kaatamalla sit taas paistaa aurinko...taitaa tulla kesä :) mukaan vaihtoon änkeen minä ja laitankin sähköpostii ihan viivana

  VastaaPoista
 3. Kauniit on hiuksesi! Minulla oli lapsena tuon väriset ja aivan kiharat. Nyt on aivan tummat, aavistuksen lainehtivat ja pituutta toista metriä ja edelleen tuntuvat kasvavan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Saila!!
   Mulla pienenä ihan hahtuvan vaaleat ja kiharalle meni munkin hiukset...nyt vaan laineille:)

   Poista
 4. Ihanat hiukset Sinulla. Ehdinkö vielä mukaan?

  VastaaPoista

Leilamumma kiittää ja niiaa kommentistas!