keskiviikko 22. toukokuuta 2013

Arvuutelkaa ja kirijoottakaa murretta!!!!

Äiteenpäivä ny sitte taas mennätupsahti menojaan ja oliki sellaanen oikeen mahtava ja ihana äiteenpäivä nottei oo tosikaa:)
Sain mä palio lahajojaki mutta yks oli oikeen huippuihana lahaja ja en olis koskaan uskonu notta mä sellaasenki tuun joskus omistohon. Aika vanahaksi piti elää ennenku sain........

Nymmä tälläänki tähän arvuuttelun: Mitä Leila-mumma sai äitienpäivä lahajaksi?

Saat arvuutella tämän koko kuukauren...joo ja montaki kertaa jos tuloo joku toinen juttu miälehe. Mutta!! Sun pitää kirijoottaa omalla murtehellas se asia ja praatatakki saa ummet ja lammet jos nimittäin haluaa....

No eiköhän täs taas ookki mukavaa arvuuttelua ja aijankulua hetkeksi:)

Pikkuunen ylläripalakinto arvotahan kaikkien osallistujien kesken....se palakinto on muuten Annen tekemä.

Ei sitte muuta ku oikeen mukavia arvuutteluja ja kivaa tätä viikkua jokaaselle!!No ..joko siälä alakas raksuttohon......KAIKKI VAAN MUKAHAN. EI TÄMOO NIIN TOTISTA TOUHUA OLLENKAA:)


19 kommenttia:

 1. Voi, mahoton arvuutus.En mää kyllä heti keksi.varmahan se sellanen "aipanti""jota voi vahata nettiä ja lukija lehtiä....jos hokaat mitä tarkotan.
  Hyvää tätä viikua .

  VastaaPoista
 2. No se on sellai kahavikone, jost tuloo erilaisii kaffei niil kapseleil.

  VastaaPoista
 3. En ossoo kyllä yhtään arvata enkä kirjuttoo savoks, kun ennoo aeto savolaenen.Mutta jos saet semmosen "lääkenapin".

  VastaaPoista
 4. Juu mää meinasin laittaa ton saman ku Raija Annikkiki ton aiparin mut jotten ois tylsämieline matkijaeukko ni voisha se olla toi mopiilivehe vai onks sul ollu semmone jo kaua ai jaa no entäs sit semmone taplettitietokone, on kyl tosi vaikeet arvata mikä sunt on aitienpäivän noi kamalast yllättäny, tuttu silt ku tekisi Sunkvistin Jöstan lauluu uuret sanat siihe mis on kaikenmaailma korinkonneet.ei nyy mää kekkasin se on toi kuntopyörä tai sit see mis askellettaa ja samalaikka käsil vatkataan semmone kuntoilu härpäkkä vai olsisko se vaa toi kipukoukku vaa vois se olla kasvihuonekkii voi jee ja nyy mun täytyy vartoo yli kuukaus ennen ku sää tän paljastat, ihmisen kiussanmist nää tämmöset arvuuttelut ku ei oikke mittä vinkkikä annet

  VastaaPoista
 5. No, johan jutun kekkasit. Tunnetusti lempparijuttujasi ovat lapset ja kukat....kasvihuone tuli jo....voisko se olla sellainen askelmittari, aattelin kun olet kuntoiluihmisiä ja kuulemma laihrutakkin....ei nyt mä keksin, se on sellainen rannetietokone, joka kertoo kaikki kalorit ja vireystilan yms. Vois se olla älypuhelinkin, niihin saa kaikkia sovelluksiakin, ton kuntoiluunkin liityvän. Voi, en mä tiedä, anna joku vinkki :)

  VastaaPoista
 6. Sä sait tepperin ihan satavarmasti

  VastaaPoista
 7. Eilen tuli superrr mukavaa postia sinulta, mistä tiesitkin mistä tykkään, värit olivat just minulle :), julkaisen ne heti kun pääsen hakemaan kameran tuolta makkarista. Yötyöläinen nukkuu vielä jonkin aikaa...shhh.
  Sit kun annoit luvan arvata useamman kerran, niin eilen illalla kun ajelin kotiin, iski ajatus yht äkkiä... sää sait timanttikorun sormuksen/riipuksen/korvakorut tai rannerenkaan, eiks juu? Aurinkoista työpäivää sinulle!

  VastaaPoista
 8. jos mää heitän tuulesta temmaten ihan villin veikkauksen ja sanon että sää sait lahajaksi nukketalon. Sellaisen sain minäkin vasta aikuisena, viime kesän yllätyksenä, eikä mulla semmosta oo koskaan aikasemmin ollu.

  VastaaPoista
 9. A vot, hyö antoitkii siul varmast Peippokirjan?

  VastaaPoista
 10. Kylmaar sää saeit uuven lintulauan.

  VastaaPoista
 11. Yhtäkisest pälähti päähäni et jos saikkii sen piksotin sen mil runksutettaa kohokuviointii ja leikataa kuvioit paperist ja vissiin muitaki matskui voi käyttää.

  VastaaPoista
 12. Jaa, kyll tos on jo kaikk melkein lueteltu, mitä miunkin mieleen pälkähti. Tästä "paddystä" tykkään, joten toivon siunkin sen saaneen.
  Toi sun viimeinen lausahdus kyll viittaa johonkin, minkä olisit voinu saada jo lapsena.
  Just pätkähti, että tulostin/skanneri.

  VastaaPoista
 13. Ropotti-imurin taisit saaja. Se ku on semmonen apparaatti ettei tarvii nii siivouksista perustaa ku se ropotti imuroi iha ittekseen. Jää sitte aikaa sulle enempi tehä kortteja ja käsitöitä.

  VastaaPoista
 14. On site nii hyviä arvauksia tullunna...muttei oikeen yhtään jokolis lähellä...jos nimittäin annan jotaki vinkkiä nii te heti kumminki arvaatta:)

  VastaaPoista
 15. Taisit saaja jonku komian kännykän.

  VastaaPoista
 16. Tämä o ny iha hullu arvaus,mut voisik kumminki ol nii,et ko annois vinki Annen tekemäst pussukast, et sää olisis pärjänny ilma ompelukonet ja ny sais semmose. Emmää kyl oikke ittekä usko, et ei huusollis olis ompelukonet, mut mää ny heitän tämmöse. Ko oikke muistele nii vaik kaikelaist fiini käsilläs tees nii en muist et olisis koska maininnu neulomisest (=ompelemisest) mittä.

  VastaaPoista
 17. No, jos mikään edellisistä ei ollut oikein, ellei sitten toi ArjaL:n, niin tuli mieleeni, että sait sellaisen yleiskoneen keittiöön tai sähkövatkaimen. Tuli vaan mieleeni, kun oma koneeni vetelee viimeisiään. Meteli on päätä huimaava, kun sitä käyttää. On se kyllä kestänyt, saatiin se kihlajaislahjaksi 32 vuotta sitten. Hyvää viikonloppua sinulle ja paranemisia paapelle!

  VastaaPoista
 18. Minä arvuuttelen että teirän pihalla mopoauto hyräjää.

  VastaaPoista

Leilamumma kiittää ja niiaa kommentistas!