tiistai 10. heinäkuuta 2012

Sukkia sateella :D

Kyllon kulukaa satanu nii notta viimeyänäki mä kuukiin monta kertaa, en saanu nukutuksi...peltikatto ropisi ja oli vähä kuumaki. Mutta ei sellaasta ilimaa ookkaa notten mä kehtaasi tikuta...tullatupsahti harmaapunaaset villasukat. Kohta se on taas villasukkien aika ja pitäähän jokku ( luje Leila-mumma ) koko kesänki villasukkia jalaas....ainaki ehtoosin.11 kommenttia:

 1. Niin on taas hyvän näköiset sukat ja valtavan tasaista jälkeä! Katsoin suurennetusta kuvasta :)Minulla on kanssa villasukat työn alla, eikä jälki ole likimainkaan noin kaunista :( Vaan kyllä ne minulle kelpaa:)

  VastaaPoista
 2. Jopas ovatkin koriat töppöset. Passaavat juhannuksesta jouluun ja vielä sen jäläkeenki. Vettä vaan satelee, van ei se työmaalla haittaa, kun saa olla katon alla :)

  VastaaPoista
 3. taas sataa-ei muutakuin kutohon-vaan menentkö tangomarkkinoille.näti on sukat ja kohta niitä taas tarvii.

  VastaaPoista
 4. Kiitos naiset taas kehuusta !!
  Emmä Raija mihinkää tangooloho mee....moon töis ja telkkarista näköö kaikki tarvittava :D

  VastaaPoista
 5. Jostakin löyrin tällääsen hianon plokin ja tykkään niin lujaa,notta laitoon tään ittelle muistihi,jotta osaan tulla myähemminki uurestansa. Mulla ittellä on ploki vuaratukses ja se tosiaan ny tökkii. Sinne asennetahan uus serveri ja voi taas päivittää vasta viikolla 30. Ei siihe toki oo kun pualitoista viikkua ja sitte uusin innoon.Mä ny kommentoon tähä tällä omalla murtehella,kun huamasi,että sulla on kans tämä sama pohojalaanen murres. Komiat sukatki oot kutonu. Villasukkiahan tarvitahan aina. Sullon kans palijo ihania kukkia. Mä myös oon kukka-ihiminen ja tykkään puutarhasta. Lapsenlapsia mullon 11! Terkuun Intsu ntsun plokista:)

  VastaaPoista
 6. Tuli lopuuksi virhe kohta. Piti tiätysti sanua Intsu intsun plokista,eikä joku ntsun ploki:D

  VastaaPoista
 7. Jostakin löyrin tällääsen hianon plokin ja tykkään niin lujaa,notta laitoon tään ittelle muistihi,jotta osaan tulla myähemminki uurestansa. Mulla ittellä on ploki vuaratukses ja se tosiaan ny tökkii. Sinne asennetahan uus serveri ja voi taas päivittää vasta viikolla 30. Ei siihe toki oo kun pualitoista viikkua ja sitte uusin innoon.Mä ny kommentoon tähä tällä omalla murtehella,kun huamasi,että sulla on kans tämä sama pohojalaanen murres. Komiat sukatki oot kutonu. Villasukkiahan tarvitahan aina. Sullon kans palijo ihania kukkia. Mä myös oon kukka-ihiminen ja tykkään puutarhasta. Lapsenlapsia mullon 11! Terkuun Intsu ntsun plokista:)

  VastaaPoista
 8. Ihanaa Intsu ku tuliit viaraalulle ja viälä ku praataat tualla nii maharottoman komialla murtehella nii...syrämmellisesti vaa toistekki mun sivuulle vahtaamaha.
  On sulle kertyny nuata kakarankakarootaki oikeen liuta, mullon vasta kolome ja nuarimmaanen orottaa ny toistansa, notta hetkenpäästä on sitte nelijä piipertäjää mummalla ja paapeella :D

  VastaaPoista
 9. Tänne sitä meikämanneki erehty vaihtamaan raatausareenasa ku tuo vuodatus kaatu kokonaan. On se niin komiata tuo Leila-mumman murre kuunnella ja lukia. Oikein tätä ilokseen seurailee tätä sun blokiasi. Pohojosempaa mie oon kuitennii, eikä sitä viitti koko aikaa pohojammaan murteella kirijottaa ku ei siittä monikaan tykkää. Vai aina joskus innostuu. Komiat on kylla sun villatöppöset ja niitähän tarvii. Sataa se vielä ainaki ens viikon ja sitte se alakaa kohta se syyskylymien ootus.

  VastaaPoista
 10. Onpa ihanat sukat :)

  VastaaPoista
 11. Kiitos Pilvikirsikalle ja Ronjalle !!

  VastaaPoista

Leilamumma kiittää ja niiaa kommentistas!