sunnuntai 22. heinäkuuta 2012

Aurinkoosta pyhää kaikiille !!

Voi että ku mullon ollu ihanat pari päivää! Moon saanu mummattaa oikeen syrämmen pohojasta ja aika kuluu niin nottei peräs tahtonu pysyä. Nyssitte tuliki nii hilijaasta ja nymmä kupsutan sitte taas kaikenlaasia omia juttujani, kuron, kortteelen, hoiran kukkiani ja voin muuten vähä soppaallakki ku o nua alennusmyynnit menos. KIITOS Mimmi mukaviista ja iloosiista päiviistä!!


Hyvää ja aurinkooosta pyhää kaikiille !!


                       Piikkikruunuki innostuu kukkimahan nii komiasti pihalla.           
Täytyyhän sitä ny kortteellakki vähä. Tämän kortin tein Lauran korttihaasteeseen jossa piti olla taustassa sanomalehteä. Tässä on Kotiliedestä, vuosimallia -56 leikattu mainos.


Kiitos ku kurkkasiit!!

9 kommenttia:

 1. Hyvää pyhää myös sinne!
  Aurinko paistelee ja vilakka tuuli käy.Viime yönä lämpötila laski seitsemään asteeseen,hrrrrrrrrrr. Eiks nyt kuitenkin heinäkuu ole??? Onneks on myös askartelu,jota voi tehdä sisällä lämpimässä ja ulos sitten vaan pitkähihaista päälle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eilen lähettiin Mimmin kans kävellen kauppaan, että muka olis lämpöösempi..kattia kanssa, meinattiin paleltua. Nii kyllä ny vissiin heinäkuu o :D

   Poista
 2. Tulimpa hyvälle tuulelle lukiessa ja katsellessa tätä sinun blogiasi :o) Kiitos! Kauniilla kortilla osallistut haasteeseen, pidän kovasti :) !

  VastaaPoista
 3. Hyvää sununtaipäivää. Aurinkoista ja tuulista on täälläkin, aainakaan ei sada ja se on pääasia. Sinä se teet aina niin kauniita kortteja.

  VastaaPoista
 4. Aivan ihana kortti; tykkään kovasti! Mukava, että olet haasteessa mukana;)

  VastaaPoista
 5. Kiitos Pirkolle ja Minnalle kehuista !!

  VastaaPoista

Leilamumma kiittää ja niiaa kommentistas!