maanantai 24. maaliskuuta 2014

Sitä ku kerran alakas reissaamaha......

Viimeviikolla Tampereella ja ehkä taas huamenna:) Moon ny niin alakanu reissaamaha...kortteelu on jääny aika vähälle. Jotaki onnittelu ja vauvakortteja oon teheny...........mutta mitä se haittaa kuinka sen aikansa käyttää:)

Täs moon Manhattanilla syämäs ja skoolasin vesiklasilla. Siälon sitte maittavat ruuat.

 
 
 
Täs moon sitte rinkulakaffiilla asemalla...oli muuten tosi hyväää...
 
 


Sitte ku muston tullu tanttufriikki nii melekee mun pitää tämä punaanenki tanttu hakia.....mitäs tykkäät tämänfärisestä? Tualla ny menis vaikka linnanjuhulihinki:) 
En tiärä, laittaasinko tuan sanavahavistuksen ku nuata anonyymiviästiä tuloo tosi palio...nykki poistin 48 kappalesta. Auttaaskohan jos kokeelis. Joo mä kokeelen.
 
Hyvää alakuviikkua sullekki....
 
 
 

5 kommenttia:

 1. Kokeelen ny toimiiko tua vahavistus....

  VastaaPoista
 2. Osta ihmeessä tuo punanen mekko :)
  Vai oot tulossa taas tänne päin, ilmottele niin tehdään treffit Koskikeskukseen vai ootko menossa Ideaparkkiin?
  Mukavaa alkuviikkoa sinullekkin!

  VastaaPoista
 3. Sitten kun tulet Turkuun asti, niin ilmoittele! Kun kerran reissaamaan olet ruvennut... Treffejä minäkin ehdottaisin.
  Itse olen säästynyt noilta anonyymiviesteiltä - toistaiseksi. Sananvahvistukset ovat vähän ikäviä, kun minulla ainakin on todella suuria vaikeuksia saada niistä selvää. Ennätys taitaa olla, että vasta viidennellä kerralla kirjoitin oikeat sanat. Katsotaan nyt, miten tällä kertaa käy :)

  VastaaPoista
 4. Haa, nyt olikin numeroita ja meni kerralla oikein! Pitää kokeilla toisen kerran.

  VastaaPoista
 5. Onhan se Tampere mukava paikka vieläkin tuntuu kuin kotia menis vaikka jo toista vuotta oon tässä naapurissa asunnut.
  Ei muuta kuin mukavia reissuja sulle. Kyllä välillä pitää huilata noista korteistakin-akkuja ladata. Sitten taas alkaa tulemaan uusia ideoita.

  VastaaPoista

Leilamumma kiittää ja niiaa kommentistas!