torstai 12. joulukuuta 2013

ATC Joulukalenteri 2013 / 12 Päivä

Mukavaa ehtoota!

Ihana kortti aukesi jälleen luukusta....ajatella, jo puolet kalenterista on jo avattuna!! Mihinkä nämä päivät oikein hupenoo. Myrskyä taas luvattiin ja peltikatto kolajaakin jo siihen malliin että kohta tuuloo ja kovaa:)

Kiitos Eija!!Huomenna pikkuneiti Silja on tulossa mumman ja paapeen työ...kalenteri avautuu sitten kun mummalla on aikaa nauttia luukun avauksesta....ja pääsee koneelle:)

Koittakaa pitää hatuistanne kiinni jos se myrsky oikein alakaa vinkumahan:)


5 kommenttia:

 1. Ihana on tämänkin päiväinen luukku. Tämä on kyllä ihanin kalenterihaaste ikinä.

  VastaaPoista
 2. Meillä ei vielä myrskyä, mutta tuuli on voimistunut illan mittaan. Varauduttu on, vesisaavin täytöllä ja kynttilöiden ja taskulamppujen esiin kaivamisella. Tasku- ja otsalamput olivatkin melko hyvin esillä edellisen myrskyn jäljiltä. Sähköjen katkeaminen se isoin ongelma on, meillä kun ei toimi mikään. Ei tule vettä ja lämpö katkeaa, onneksi on uuni jota lämmittää. Huomiseen!

  VastaaPoista
 3. Viehättävän vintagehenkinen kortti.

  VastaaPoista
 4. Viehättävä kortti! Täällä satelee, mutta ei vielä myrskyä.Täytyy kuitenkin ottaa taskulamppu sängyn viereen varuilta.

  VastaaPoista
 5. Oi miten suloiset typyt ja ihanasti lunta, täältä se suli jo melkeen kaikki ja nyt on vaan hirveen liukasta esim. meijän pihassa

  VastaaPoista

Leilamumma kiittää ja niiaa kommentistas!