torstai 28. marraskuuta 2013

Kohta saamme taas luurata ja aukaista.....

Oi että kun sain tänään mahtavaa postia ihanalta ystävältäni Eijalta. Jo kolmas vuosi kun teimme toisillemme ATC Joulukalenterit. Onneksi enää pari yötä niin sitten se alkaa...luukkujen aukaisu. Jos joku päivä ei luukku aukeakaan minun sivuilla niin sitten muutama luukku tulee yhdessä kuviin:):)

Tervetuloa kurkkaamaan ja odottamaan joulua yhdessä kalenteriemme merkeissä. Eijan sivuilla tietenkin minun tekemä kalenteri.

Kiitos Eija mukavasta ja niiiin mieluisasta postista!!!!..................................................................................................

Joulukorttikökkään mahtuu vielä paljon Jouluisia kortteja. Niitä saa linkittää aina 10. 12 asti ja jouluisen paketin arvonta on samana päivänä illalla n. 20.00. Toivottavasti postia uhkaava lakko ei pilaa pukinpaketin lähtöä tuolta Korvatunturilta, mutta onhan hän itse sen lupautunut toimittamaan:)


Hei vain ja palaillaan viimeistään sunnuntaina 1. 12

2 kommenttia:

  1. Ihanaa, kun paketti tuli perille. Jännitti tuo lakon alkaminen.....Sunnuntaina sitten se alkaa kuorien availu. Toivottavasti saan tänään kamerani takaisin reissusta ja pääsen kuvaileen, no onneksi kännyssä on hyvä kamera :)
    Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
  2. Varmasti jännää.
    Mukavaa viikonloppua sinulle

    VastaaPoista

Leilamumma kiittää ja niiaa kommentistas!