sunnuntai 21. huhtikuuta 2013

Viisivuotis synttäri arvonta!!!

Ihana päivä on ollut!! Synttärikakkua, voileipäkakkua, kuivakakkua, pikkuleipiä Liinun synttäreillä ja ehtoolla vielä superrriso annos ranskiksia ja lihapullia. Eihän uskoisi että meikämumma laihruttaa:) Huomenna taas ruotuun ja tiukka linja jatkuuuuu.

Paljon kiitoksia osallistumisesta 5v. synttäreihin ja kiitos myös kannustavista ja ihanista kommenteistanne!! Jokainen sai sydämen sykkimään tälle ihanalle harrastukselle ja antoi taas uutta puhtia blogin pitoon. Niillä jaksaa ainakin toiset viisi vuotta:)
Lämpimät kiitokset vielä kaikille!! Tästä jatketaan kortteilua ja haasteiden pitoa.....mummattamista unohtamatta:)

Arvonnassa onni potkaisi Manumiinaa. Onnea sinulle!! Loppuviikosta laitan palkintosi postiin joka sisältää .........olkoot nyt sitten vielä yllätys. Nyt sitten arkiset aherrukset jo kolkuttavat ovelle ja kohta mumma pesee ittensä unten maille. Työviikko odottaa.
Hyvää alkavaa viikkoa kaikille sivuillani piipahtaneille. Moikkamoi!!!

4 kommenttia:

  1. Ihanaa saada onnen potkaisu! Ja tykkään yllätyksistä. Paljon kiitoksia!

    VastaaPoista
  2. Hei Leila, tulin ilmoittamaan, että voitit Sarah Kay -haasteen viimeisimmän arvonnan. Postitan voittosi, kun ensin ilmoitat osoitteesi sähköpostiini: ainoeinontytar.harjula @ gmail.com (ei välilyöntejä).. Kiitos ja onnitteluni!

    VastaaPoista
  3. Palkinto on mahtava! Vielä kerran paljon kiitoksia.

    VastaaPoista

Leilamumma kiittää ja niiaa kommentistas!