lauantai 12. tammikuuta 2013

Reseptikortti Vaihto # 3 / 4x4 tuumainen / TÄYNNÄ!!

Pitkästä aikaa laitetaan reseptikortti vaihto pystyyn!! Selkävaivaisena kun pitää olla mukavaa ja haasteellista tekemistä :) Ja tämon justihin sellaasta.

Hommahan meni näin: Jokainen osallistuja saa sanoa yhden asian jonka haluaa korteissa olevan. Jos monta samaa sattuisi tulemaan niin laitetaan sitten samat jutut. Kaikissa kuudessa kortissa tulee olla kaikkien kuuden ehdottama elementti ja korttihan tehdään 4x4 tuumaisena.

Otan viisi ensimmäistä mukaan itseni lisäksi. Laita osoitetiedot ja ehdotus minkä elementin haluat korteissa olevan sähköpostiini otsikolla Reseptikortti Vaihto 3. Kun osallistujat koossa laitan sähköpostia kenelle kukin korttinsa lähettää. Pari viikkoa on tekoaikaa siitä kun saat osoitteen. Ihanaa jos tuut mukaan.

Mukana reseptissä:

1. Leila, päivänvarjo
2. Ulla, kenkä
3. Maca, eläin
4. Raija, jokin leikattu kuvio paperista (saa soveltaa)
5. Silkku, hattu
6. Eija, rusetti


Wau ku alakas mahannahkaa kivasti pistelöhö...saankohan osallistujat kasahan. Nii ja minkälaasia eherotuksia tulookaa :)Wau miten nopsaa vaihto täyttyi, kivaa!! Ja katsokaas miten jänniä ehdotuksia...aika haastavat ja samalla mielenkiintoiset aiheet. Laitappas nämä sitten samaan korttiin niin , jihuu aika kuluu taas upeasti. Kiitos naiset kun tulitte mukaan!!! Laitan postia reseptiläisille pikapuoliin.....postia lähtenyt!! Mukavaa ja inspiroivaa vaihtoa!!


4 kommenttia:

 1. ...Tahtoo mukaan;) laitan sulle sähköpostia;)

  VastaaPoista
 2. Korttimme ovat jo vaihtuneet! Sorry,linkkini siellä ohjaa haasteblogisi puolelle.Minä homepää en tarkistanut sitä ensin:(

  VastaaPoista
 3. Laitatko minulle parini tiedot uudelleen. olen varmaan hukannut postin, kun poistin viestejä.

  VastaaPoista
 4. Kortit ovat vaihtuneet :) Kiitti taas vaihdon järkkäämisestä.

  VastaaPoista

Leilamumma kiittää ja niiaa kommentistas!