tiistai 9. lokakuuta 2012

Tuluvat laskemahan päin :)

Kyllon ny saatu vettä ainaki täälä Pohojanmaalla. Kaikki paikat vaan flosajaa ja lisää sataa. Muutama kuva tuluviista tuas Ilimajoen Ahonkylän ripsiillä..oltihin vahtaamas muutama päivä sitte. On se kauhiaa ku ihimisten täytyy lähtiä evakkohon omasta korista. Vesi ylettyy tupahan asti ja ainaki kellarit täyttyy joillaki.

Näjettäkös muuten notta on paapeen ottamia kuvia...ai mistäkö...no ku autuaki o pitäny vähä kuvihin ottaa :)

Muuten täälä on mukavan orottavat fiilikset ja joulukorttia tuloo näytille ku olis vähä sellaasta ilimaa notta sais kuvatuksi. Ei ny oo muuta ku niin pimiää ja sateesta. Mukavia päiviä teille ja pysykää kuivana !!

6 kommenttia:

 1. On se vaan ollut aikamoista veden tuloa ja paljon on saanut harmia aikaiseksi.

  VastaaPoista
 2. Se on tasaasten maitten riesa tuo tulva. Meillä on niin paljon mäkiä, ettei niin käy. Vettä kyllä piisaa.

  VastaaPoista
 3. On tuo niin lohdutonta ollu kattoa uutisista näitä vedenpaisumuksia, että sydämelle ihan käy näiden ihmisten puolesta, joiden kotiin vesi tulvii.
  Tänää ei vielä ole satanut, ihme kyllä, mutta pilvistä on. Pian kai sataa räntää, on niin koleaa. Vapaata tässä nyt on ja matot nakkasin pihalle ja saa vahtia että ei sade yllätä. Mukavia päiviä sinnekin :)

  VastaaPoista
 4. Samat hommat Selma on meilläkin ollut. Paapee purahutti matot ja imuroi, minä tuuletin petivaatteet ja pyykkäsin. Nyt on niin mukavaa mennä puhtaisiin ja hyvälletuoksuviin sänkyihin nukkumaan.

  VastaaPoista
 5. Tuas muutaman saran metrin pääs Kyrönjoki kans uhitteloo, vettä on niin että pelloollekki valitettavasti piisaa. Hurja on tämä syyspaisunta, vaikka onneksi jo laskemahan päin. Kellariista täälon pumpattu ja suajavallia pykätty kivijalakojen ympärille, onhan tämä kevähiltä tuttua touhua.

  Isoonkyrön taitava säärofeetta justihin lausahti, notta lunta tuloo 15. päivä ja talavi itsenääsyyspäivän tianoolla. Ja marraskuu on pimiä ja märkä. Olis pitänyt omana tiatonansa. =)

  Mutta kyllä se tästä taas iloksi muuttuu. Jos ei muutoon niin kropsulla. Sitä täs suunnittelen ehtoolle. Kaikkia hyvää sullen!

  VastaaPoista
 6. Näinhän se justihi o.
  Kiitos toivotuksiista!!

  VastaaPoista

Leilamumma kiittää ja niiaa kommentistas!